Koasilla juhlavuosi 


 

Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö perustettiin tasan 40 vuotta sitten. Säätiön perustajajäseninä olivat Ylioppilaskunta ja kaupunki. Vuodesta 1975 lähtien säätiö on huolehtinut opiskelijoiden asumisesta rakennuttamalla vuokra-asuntoja Jyväskylän kaikille opiskelijoille.

 

Menneiden vuosikymmenien aikana Koasilla ovat asuneet monet opiskelijasukupolvet. Aatteet ja vaatteet ovat vaihtuneet. Kansainvälisten opiskelijoiden määrä on moninkertaistunut. Samoin myös opiskelija-asuntojen rakentamisen painopisteet ovat vaihtuneet. Asuntojen rakentamisen määrällisistä tavoitteista on siirrytty asuntojen laadun parantamiseen. Lähiösolut ovat vaihtuneet keskustayksiöihin. Yksi asia on vuosien aikana pysynyt samana. Opiskelijalle asunto on aina tärkeä, koska se on samalla kertaa sekä koti että työpaikka.

 

Tässä juhlavuoden KOASSI-numerossa valotetaan henkilö- haastatteluilla ja valokuvilla säätiön historiaa. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme asukkaille ilmaiskonsertin 22.10. Tanssisali Lutakossa. Ilmoittautumisohjeet ovat tässä lehdessä. Tervetuloa mukaan!

 

Matti Tanskanen

Koasin toimitusjohtaja

 

Juhlitaan Disco Ensemblen tahtiin!

 

Koasin 40. juhlavuosi huipentuu torstaina 22. lokakuuta Lutakon Tanssisalissa pidettävään asukaskonserttiin.

 

Ilmoittautu mukaan netissä 15.10.2015 mennessä: https://www.lyyti.fi/group/koas40

 

Mukaan voit ilmoittautua vain omasta puolestasi, naapurisi täytyy itse ilmoittautua. Pyydämme ilmoittamaan myös mahdolliset erikoisruokavaliot.

 

Menoa ja meininkiä on luvassa, sillä pääesiintyjänä juhlassa on suomalaisen vaihtoehtorokin ykkösnimi, Disco Ensemble! Lämmittelybändinä rokkaa The Eastwood.

 

Ilmainen asukaskonsertti on tarkoitettu kaikille Koasin asukkaille, mutta mukaan mahtuu vain 500 juhlijaa. Kannattaa siis raivata kalenterista tilaa ja ilmoittautua mukaan rokkijuhlaan. 40 vuoden kunniakasta ikää ei pääse juhlimaan nälkäisenä tai janoisena. Koasilaisille on paikan päällä tarjolla ruokaa ja juomaa ennen bändien esiintymistä.

Jos jostain syystä et pääse tapahtumaan, muistathan perua ilmoittautumisesi viimeistään 19.10.2015 mennessä. Peruuttamisesi mahdollistaa varasijalla olevan henkilön pääsyn juhlaan.

 

Lähetämme sähköpostissa elektronisen pääsylipun tapahtumaan.

 

Tervetuloa juhlimaan yhdessä Koasin 40-vuotistaivalta!

 

Illan ohjelma 22.10.2015:

 

Klo 19 Ovet aukeavat Tanssisali Lutakossa

Klo 19–20 Ruoka- ja juomatarjoilua

Klo 20 The Eastwood

Klo 21 Disco Ensemble

 

 

KOASSI-lehti

Valitse julkaisun artikkeli liu'uttamalla painiketta.