Uusia palveluja koasilaisille

Koas Booking -sovelluksesta voit nyt varata Meeting Roomin, sähköavusteisen pyörän kärryineen sekä tilaussaunan. Koas Bookingissa on myös kaikkien koasilaisten yhteinen kirpputori. Jos tarvitset itsellesi naapuriapua tai haluat tarjota apuasi toisille, sekin onnistuu.


#KOASliving

1. Meeting Room eli oleskelu-, kokous- ja opiskelutila
Tila on tarkoitettu opiskeluun, oleskeluun, toisten opiskelijoiden tapaamiseen sekä työryhmätyöskentelyyn, kokouksiin ja tapahtumiin.
Tiloihin voi kutsua kavereita ja tiimiläisiä, jotka eivät asu Koasilla, jos varaa Meeting Roomin kabinetin. Se on ryhmätyöskentelyyn tarkoitettu tila.
Meeting Roomissa on myös tulostin, skanneri ja wifi. Tiloihin pääset varauksen jälkeen saamallasi ovikoodilla. Tilan löydät osoitteesta Kauppakatu 11. Sisäänkäynti Kauppakadun puolelta.
Meeting Room on varattavissa joka päivä klo 7-22.


2. Koas Bike (varattavissa torstaista 19.10. alkaen)
Koasin asukkaille on tarjolla sähköpyörä, johon voi halutessaan lisätä kärryn mukaan. Pyörä sopii hyvin esimerkiksi kauppareissuille tai jos haluaa lähteä tutustumaan mäkiseen Jyväskylään ilman turhia hikipisaroita. Pyöräparkki löytyy osoitteesta Kauppakatu 11. Kun varaat pyörän, saat varauksen yhteydessä ovikoodin, jolla pyörällä koristettu ovi aukeaa. Sama henkilö voi varata pyörää 7 tuntia/viikossa.
 Pyörä on varattavissa joka päivä klo 7-22.


3. Kaikille asukkaille yhteinen Koas Kirpputori Koas Bookingissa.
Kirpputorilla voit pistää vaihtoon tavaroita koasilaisten kesken. Koas Kirpputori on paikka, jossa voi antaa eteenpäin itselle tarpeettomia tavaroita, esimerkiksi muuton lähestyessä.

4. Naapuriapu
Tarvitsetko koiran ulkoiluttajaa tai itsellesi lenkki- tai treeniseuraa? Naapuriapu-osiossa pääset ilmoittamaan itsesi naapureillesi, jos kaipaat apua jossain tai olisit valmis auttamaan naapuriasi esimerkiksi pyörän korjaamisessa.


5. Ykköspesän tilaussauna
Ykköspesän sauna- ja oleskelutiloja voi vuokrata esimerkiksi kokouksia, peli-iltoja, juhlia ja saunailtoja varten. Tiloihin mahtuu 15 henkilöä. Tiloissa on saunan lisäksi keittiö, kokous- ja oleskelutilat sekä lautapelejä, tv ja pelikonsoli. Osoite on Ykköspesänkatu 1. Sauna löytyy kohteen ylimmästä kerroksesta. Tilaussaunan varaus maksaa 80 e/päivä.
Sauna on varattavissa su-to klo 12-22, pe-la 12-23.

Mistä Koas Bookingista tilat ja palvelut löytyvät?
Kun kirjaudut Koas Bookingiin tunnuksillasi, yläpalkista löytyvät Koas Kirpputori ja Koas Naapuriapu. Niitä painamalla pääset selaamaan ilmoituksia.
Ykköspesän tilaussauna, Meeting Room, Meeting Room kabinetti ja Koas Bike löytyvät ’’Yhteistilat’’-osion alta, josta voit valita haluamasi kohteen varauskalenterin auki.

Tutustu uusiin tiloihin, ilmoita vanhat tavarasi kiertoon ja auta naapuriasi! #KOASliving 


Meeting Room vaaka.jpg

Meeting Roomissa voi rentoutua ja tavata kavereita tai tilaa voi käyttää opiskeluun.
Oleskelutilaan mahtuu kymmenen henkilöä kerralla.

KOASSI-lehti

Valitse julkaisun artikkeli liu'uttamalla painiketta.