Mitä teet kesällä?

Näin koasilaiset vastasivat:


Jonna Räty, gallup.JPG

 

"Toivottavasti teen kesällä töitä. Vielä en ole saanut varmistusta, mutta luotan, että löydän kyllä jonkin paikan. Olen hakenut Jyväskylästä ja kotikunnasta Kouvolasta vaate-, ruoka- ja lelukauppojen myyjän paikkoja sekä siivousalan töitä. Odotan kesää; valoa ja lämpöä ja sitä, että saa vähän rahaa työnteosta." 

Jonna Räty

Opiskelee fysioterapiaa Jamkissa.

Asuu Kotiraiteessa.

 

Henri Hockman, gallup.JPG

"Töitä meinasin tehdä, jos vain työpaikka jostakin irtoaa. Olen lähettänyt lähes 20 hakemusta, tekniikan asiakastukitöitä ja mobiilialan kauppoihin myyjäksi. Aion hakea töitä niin kauan, että joku paikka löytyy. Kesä on muutenkin mukavaa aikaa. Mä oon kesäihminen, ja on kiva tehdä välillä muutakin kuin opiskella."

Henri Hockman

Opiskelee mediatekniikkaa Jamkissa.

Asuu Ratapihalla.

 

Nita Jussila, gallup.JPG

"Menen kotikuntaani Nurmijärvelle töihin koko kesäksi. Autan vanhempieni maatilalla talon ylläpidossa ja saan siitä pientä taskurahaa. Odotan kovasti kesää, sillä koko kevät on tullut vedettyä opintoja tukka putkella. Olen tyytyväinen opintojen edistymiseen; ensi vuosi on viimeinen opiskeluvuoteni." 


Nita Jussila

Opiskelee kansalaistoimintaa ja nuorisotyötä Humakissa.

Asuu Kopparissa.

 

 

Mia Korpela, gallup.JPG

"Olen saanut kesätyöpaikan Huittisista. Olen siellä Postissa töissä jo kuudetta kesää. Postinjakelutyö on kivaa, sillä aloitan aamulla neljän, viiden aikaan ja pääsen kotiin jo puolelta päivin. Koko loppupäivä on vapaata, joten jää hyvin aikaa tavata kavereita. Luultavasti tulee makoiltua myös rannalla. Opinnäytetyökin pitää tehdä ensi kesänä."

Mia Korpela

Opiskelee kätilöksi Jamkissa.

Asuu Kotiraiteessa.

KOASSI-lehti

Valitse julkaisun artikkeli liu'uttamalla painiketta.