Näin koasilaiset vastasivat.


gallup_niko.jpg- Valmistuin Oulusta levyseppähitsaajaksi ja nyt on menossa eka vuosi logistiikkaa.  Ensin oli ennakkoluuloja logistiikka-alaa kohtaan. Luulin, että siinä pelataan rekkojen ja kuljetusten kanssa, mutta huomasin, että ala onkin monipuolinen, pitää olla myös kaupallista osto- ja myyntiosaamista.
Niko Harju

Ainola

 

gallup_samu.jpg- Opiskelen ensimmäistä vuotta kone- ja tuotantotekniikan insinööriksi. Kunhan vain hain tänne, koska Tampereella koneasentajan töissä tunteja ei kertynyt tarpeeksi ja palkka jäi pieneksi. Toistaiseksi opiskelu on ollut pelkästään kertausta. Mutta kun kerran on opiskelemaan tultu, niin tutkinto suoritetaan loppuun.
Samu Sulkanen
Keltinmäki

 

 

 

gallup_iris.jpg- Ihmisläheinen työ on aina kiinnostanut. Tiesin jo yläasteella, että haluan psykologiksi. Toivottavasti minusta sellainen tulee. Opiskelen nyt sosionomiksi, mutta keväällä pyrin psykologian opintoihin yliopistolle. Olen kotoisin Jämsästä ja lukion jälkeen opiskelin Alkio-opistossa psykologiaa ja sosiaalipsykologiaa.
Iris Laaksonen
Kotiraide

 

 

gallup_anne.jpg- Odottelen fysioterapeutin papereita. Välillä tuli käytyä väärillä aloilla: matikkaa opiskelin, koska koulussa matikka tuntui helpolta. Sitten hain kuntoutuksen ohjaajaksi ja se olikin lähempänä alaani. Mutta kolmas kerta toden sanoo, tämä on minun alani. Olen lähettänyt työhakemuksia ja jatkan opiskeluaikaisia töitä ryhmäliikuntaohjaajana.
Anne Eskelinen
Ratapiha

KOASSI-lehti

Valitse julkaisun artikkeli liu'uttamalla painiketta.