Yläkaupungin Yö tulee taas – Koas yhteistyössä!

Yläkaupungin Yö on monitaiteinen ja pääsymaksuton kaupunkifestivaali, joka on järjestetty vuodesta 1992. Viime vuodelta peruuntunut kevään kohokohta järjestetään tänä vuonna pääosin etäyhteyksin, joten nyt kuka vain pääsee nauttimaan musiikista ja kulttuurista vaikka sieltä kuuluisalta kotisohvalta käsin. Tänä vuonna myös Koas on yhteistyökumppanina, sillä halusimme järjestää asukkaille ja kaupunkilaisille iloisen tapahtuman kevään kunniaksi.


Koas esittää: Arppa livestriimattuna Yläkaupungin Yössä

Perjantaina 14.5 klo 15.15 alkaa livestriimi Koasin Meeting Room -opiskelutilasta Yläkaupungin Yön Youtube-kanavalla eli YÖ-TV:ssä! Silloin meille esiintyy lahjakas muusikko Arppa, joka julkaisi esikoisalbuminsa viime vuonna. Artistin meriittejä ovat muun muassa lukuisat noteeraukset kotimaisissa radioissa, loppuunmyyty keikka Korjaamon Vaunusalissa syksyllä 2020 ja ehdokkuus YleX-läpimurtolistauksessa. Tervetuloa nauttimaan Arpan musiikista YÖ-TV:n linjoille perjantaina!

 

Koas Meeting Room on kaikille Koasin asukkaille tarjolla oleva rento opiskelutila aivan Jyväskylän keskustassa, Koasin toimiston alakerrassa. Asukkaat voivat varata tilasta opiskelupaikan tai kokouskabinetin veloituksetta käyttöön. Tilasta löytyy myös tulostusmahdollisuus ja keittiönurkkaus. Riipputuolissa on mukava syventyä vaikka podcastin kuunteluun tai työpisteillä tenttiin lukemiseen. Koasilainen, lue lisää ja varaa Koas Bookingin kautta! Perjantaina 14.5. tila on varattu Yläkaupungin Yön meiningille.

 

Surffaa tapahtuman sivuille ja nauti livemusiikista!

Linkit:

Tapahtuman www-sivut

Facebook-event

YÖ-TV

 

 

Yläkaupungin Yö on monitaiteinen ja pääsymaksuton kaupunkifestivaali, joka on järjestetty vuodesta 1992. www.ylakaupunginyo.fi

 

Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö sr eli Koas rakennuttaa, ylläpitää ja vuokraa asuntoja opiskelijoille Jyväskylässä. Vuonna 1975 perustettu säätiö tarjoaa helppoa, edullista ja turvallista vuokra-asumista kaikille peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskeleville. Kaikkien Koasin tuhansien asukkaiden vuokraan kuuluu aina vesi, vihreä sähkö, netti sekä pesulan käyttö. Koas tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä. Koas - tilaa olla sinä.

KOASSI-lehti

Valitse julkaisun artikkeli liu'uttamalla painiketta.