#Kämppiskivaa-kilpailu on täällä!

Osallistu ja voita vappuherkut 

Yhteisiä leffailtoja, mukavia kokkailuhetkiä tai kenties muuten vaan rentoilua? Asuminen kämppiksen kanssa voi tuoda mukanaan monia hauskoja ja piristäviä hetkiä. Millaista kämppiskivaa sinulla on kämppiksesi kanssa? Kerro se meille ja voit voittaa itsellesi ja kämppiksellesi huikeita vappupalkintoja!


Kämppiskivaa-kilpailussa Koas haluaa kuulla millaisia kivoja juttuja sinä teet kämppiksesi kanssa ja samalla antaa myös muille vinkkejä hauskasta yhteisestä tekemisestä.

 

Kilpailuun voit osallistua lähettämällä meille kuvan sekä lyhyen, maksimissaan muutaman lauseen mittaisen tekstin, jossa kerrot yhteisestä kivasta tekemisestä kämppiksesi kanssa. Lähetä kuva ja teksti meille Instagram DM:n kautta tai sähköpostilla digi(at)koas.fi 25. huhtikuuta mennessä. 

 

Julkaisemme osallistujien kuvat Instagram- ja Facebook-tileillämme ja seuraajamme pääsevät valitsemaan voittajan tykkäämällä oman suosikkinsa kuvasta. Voittaja saa itselleen ja kämppikselle palkinnoksi Semman vappuherkut ja kevätyllätyksen! Palkinnon arvo n. 100e.

 

Julkaisemme osallistujien kuvia ja tekstejä sitä mukaa, kun niitä saamme ja kilpailun äänestys käynnistyy heti. Mitä aiemmin siis osallistut, sitä kauemmin olet mukana äänestyksessä!

Instagram ja Facebook eivät ole mukana kilpailussa. Osallistumisen ehtona on, että asut Koasilla kilpailun aikana.

 

Kilpailun säännöt: 

  • Osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt Koasin asukas
  • Kilpailuaika on 7.-25.4.2021. Voittaja ilmoitetaan 26.4.
  • Osallistuminen tapahtuu lähettämällä kuva sekä lyhyt teksti, jossa kerrot yhteisestä kivasta tekemisestä kämppiksesi kanssa
  • Kilpailuun osallistuvat kuvat ja tekstit julkaistaan Koasin Instagram- ja Facebook-tileillä.
  • Kilpailun voittaa eniten tykkäyksiä saanut eli parhaaksi "äänestetty" kuva. Kuvia julkaistaan ja äänestys on käynnissä koko kilpailun ajan
  • Palkintona Semman vappuherkut ja keväinen yllätys (arvo n. 100e)

Kilpailu on itsenäinen osa valtakunnallista #kämppiskivaa -kilpailua, joka toteutetaan yhdessä muiden Suomen opiskelija-asuntosäätiöiden kanssa.

 

KOASSI-lehti

Valitse julkaisun artikkeli liu'uttamalla painiketta.