Asunnoilla opiskelukykyä

Opiskelijan mahdollisuudet täysipäiväiseen ja laadukkaaseen opiskeluun riippuvat monesta muustakin seikasta, kuin pelkästään opiskelijan omasta halusta ja tahdosta. Opiskelukyky on monimutkainen kokonaisuus, johon vaikuttavat motivaation ja innostuksen lisäksi myös muun muassa toimeentulo, sosiaaliset suhteet ja terveys.

 

Yksi suuri tekijä tässä opiskelukyvyn kokonaisuudessa ovat laadukkaat ja opiskelijan budjetille sopivat asunnot. Niillä mahdollistetaan osaltaan opiskelu ilman huolta omasta taloudellisesta tilanteesta ja tuetaan myös opiskelijaelämän sosiaalisia ulottuvuuksia. Opiskelija-asunnot ovat pelkkien "kämppien" sijaan opiskelijoiden koteja, joista ollaan ylpeitä. Ne eivät ole läpikulkupaikkoja, vaan usein opiskelija-asunnoissa vietetään monipuolista elämää useiden vuosien ajan.

 

Opiskelija-asuntoja rakentaessa tulee näistä syistä huomioida erityisen tarkasti kuntoon ja kestävyyteen vaikuttavat seikat. Asunto ei saa muuttua opiskelukykyä haittaavaksi tekijäksi. Sen tulee tukea opiskelijan terveyttä ja kestää useita käyttäjiä.

 

Jyväskylä on kaupunki täynnä opiskelijoita. Siksi opiskelijan mieltä ilahduttaa se monipuolinen toiminta, jota asuntojen eteen tehdään. Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta on oman asuntotoimintansa lisäksi tehnyt jo vuosia hyvää yhteistyötä Koasin kanssa opiskelijan kodin puolesta. Jyväskylässä opiskelija-asuntoja rakennetaan suurella sydämellä opiskelijan paras mielessä. Asunnot ovat opiskelijan budjetille sopivia, energiatehokkuuteen tähtääviä, opiskelukykyä tukevia ja ennen kaikkea aitoja koteja kaikenlaisille opiskelijoille.

Blogi

Valitse julkaisun artikkeli liu'uttamalla painiketta.