Häälahjat koristavat Karoliinan kotia

Karoliina Kauppilan ja miehensä Vesan asuttamassa Ainolan alimman kerroksen kaksiossa on klassisen kaunista.


Huomio kiinnittyy eteisessä oleviin oviin - niitä on neljä: vessa, kylpyhuone, vaatehuone, olohuone. Oikealle avautuu keittiö, josta pääsee makuuhuoneeseen.

- Vieraat aina etsivät oikeaa ovea, sen takia laitoimme kyltit, Karoliina selventää.
Vieraita heille oli tulossa myös Koassin tupatarkastusta seuraavana viikonloppuna. Niinpä saimme touhukkaita siivouskuvia, joissa talon emäntä vaihtaa makuuhuoneessa lakanoita.
Makuuhuoneen söpöin koriste on pitkulainen tyyny, jossa on kaksi vauvakuvaa.

- Saimme sen häälahjaksi äidiltäni. Kuvat ovat minusta ja miehestäni vauvoina.
Makkarin nurkassa nököttää sähkökitara, vierellään vahvistin.

- Ei meistä kumpikaan osaa sitä soittaa. Odotamme, että joskus tulisi inspiraatio...
Toiselta seinustalta löytyvät miehen levypainot, joita Karoliinakin silloin tällöin nostelee. Ja oven karmin yläpuolella roikkuu mitali - rantajalkapallosta.

Karoliina 4.JPG

Nyt ei ole sisustamisen aika

Sitten siirrymme olohuoneeseen, jota on selvästikin sisustettu. Mustaa, valkoista, harmaata ja murrettuja sävyjä. Klassisen kaunista ja siistiä.
Tummalla sohvalla on valkeat pörrötyynyt ja valkoinen nalle, mikä sekin on Karoliinan äidin häälahja nuorelleparille. Sohvan ja maton Karoliina on ostanut edullisesti työkaverilta.

- Tästä matosta en edes tykkää. Haluaisin sellaisen itämaistyyppisen. Myös keittiön ruskean pöydän ja olohuoneen ruskeat kirjahyllyt haluaisin vaihtaa koivunvärisiin, mutta juuri nyt sisustushankinnat eivät ole prioriteetiltaan ykkösenä. Laitan rahaa mieluummin vaikka ulkona syömiseen tai elokuvissa käymiseen, yliopiston Kauppakorkeakoulussa laskentatoimea opiskeleva Karoliina listaa.

Sisustuksen uudistaminen saa jäädä senkin takia, että elämässä tapahtuu lähiaikoina iso muutos. Nuoripari saa nimittäin vauvan maaliskuussa.
Alimman kerroksen kaksio sopii Karoliinan mukaan hyvin lapsiperheelle.

- Tästä on helppo lähteä vauvan kanssa ulos ja täällä on muutenkin mukava ulkoilla lapsen kanssa, sillä ympärillä asuu paljon lapsiperheitä.

Karoliina, tyyny.jpg

KOASSI-lehti

Valitse julkaisun artikkeli liu'uttamalla painiketta.