Mikä Koas Towerin viralliseksi nimeksi?


Kankaan alueelle arkkitehtuurikilpailun jälkeen suunnitellun tornitalon rakentaminen aloitetaan huhtikuun lopulla. 16-kerroksinen opiskelija-asuintalo nousee alueen maamerkiksi. Syksyksi 2018 valmistuvaan taloon tulee 117 asuntoa. Niistä 101 kpl on 25,5 – 29 ja loput 16 kpl on
36 – 43  kaksioita. Talon osoitteeksi tulee Paperitehtaankatu 5.

Viime lehdessä esiteltiin tarkemmin kohdetta. Talon työnimenä on käytetty Koas Toweria, mutta mikä teidän mielestä olisi hyvä nimi kaupungin korkeimmalla asuintalolle? Toivon nimiehdotuksia 30.4. mennessä osoitteeseen daisy.kangas@koas.fi. Valittu ehdotus palkitaan! Kiitos vastauksista ja kehitysideoista!


Jotta Koas pystyisi parantamaan palvelujaan ja asuntojaan niin tarvitsemme kehitystyöhön teidän kaikkien apua. Olemme saaneet tosi paljon vastauksia ja kehitysideoita niin asukastyytyväisyyskyselystä, Heikinsillan kohdekyselystä, Letkujen Face Liftin palautekyselystä ja viimeisimpänä yhteisöllisyyskyselystä. Avullanne rakennamme yhä parempaa Koasia. Lämmin kiitos!


Printtilehden hautajaiset
Koassi-lehti jää viimeiseksi lehdeksi, joka painetaan ja jaetaan jokaiseen asuntoon. Vähän jää haikea mieli, mutta aikansa kutakin. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi keväällä 2005, ja nyt kaksitoista vuotta myöhemmin lehti haudataan. Tarvetta printtilehdelle ei ollut, tämä tuli selkeästi esiin asukastyytyväisyyskyselyssä. Jatkossa lehti ilmestyy pelkästään verkkolehtenä – Koasin nettisivuilla.


Aurinkoista kevättä!


Matti Tanskanen
Koasin toimitusjohtaja

 

KOASSI-lehti

Valitse julkaisun artikkeli liu'uttamalla painiketta.