Face Lift vuorossa Palstatiellä

Viime syksynä Letkut-taloissa tehtiin Face Lift -remontti, joka vietiin läpi jokaisessa asunnossa kahden erillisen päivän aikana. Nyt uusitaan samalla tyylillä Palstatien asunnot. 


Huhtikuun 11. päivä alkanut remontti etenee vaiheittain asunto asunnolta ja päättyy 18.5. 


Asunnoissa uusitaan keittiön kaapistojen ovet, tasot, välitilat ja tarvittaessa kodinkoneet. 
Myös valaisimet, valaisinpeilikaapit, liesituulettimet, kaappien ovet ja lattiat uusitaan. Lattioissa käytetään tummanharmaata vinyylilankkua. Keittiön alakaapit ovat vaaleanharmaat ja yläkaapit valkoiset. Välitila on valkoinen ja uusi taso harmaa. 


Jokaisessa asunnossa remonttia tehdään kaksi päivää kello 7.30-18.00. Tuona aikana asunnoissa ei voi oleskella. Remontin jälkeen asukkaille ilmoitetaan tekstiviestillä, milloin asuntoon voi mennä. Ensimmäisenä päivänä eli keittiöpäivänä uudistetaan keittiö ja valaisimet. Toisena päivänä eli lattiapäivänä remontoidaan lattiat, listat ja ovet.

Keittiöpäivän ja lattiapäivän väliin jää aikaa muutama päivä muuttolaatikoiden täyttöön ja purkamiseen.

Lattiapäivän jälkeen asunnoissa vaihdetaan kodinkoneet. Se ei estä asunnossa oleskelua eikä vaadi asukkailta toimenpiteitä.

Keittiöpäivää vartenTyhjennä keittiön kaapistot sekä tasot, sekä muut asunnot kaapistot. Tyhjennä tai suojaa esimerkiksi jätesäkeillä kylpyhuoneen että makuuhuoneen kaappien sisältö, sillä niiden ovet vaihdetaan. Koas toimittaa asukkaille muuttolaatikoita, joihin tavarat pakataan. Asukkaat siirtävät pakatut laatikot pois keittiöstä.


Lattiapäivää varten:
Asunnon kaikki irtaimisto pakataan muuttolaatikoihin. Tyhjennä myös kirjahyllyt, tv-tasot ja senkit niin, että remonttimiehet voivat siirtää huonekalut lattianvaihdon edestä. Poista sängystä petivaatteet, jotta sängyn voi tarvittaessa nostaa pystyyn. Ota matot pois lattioilta. Asukkaiden tulee siirtää muuttolaatikot remontin ajaksi kylpyhuoneeseen.

Vastaavanlainen Face Lift tehtiin syksyllä Koas Letkuilla. Asukkaiden palautteen mukaan uudentyyppinen Face Lift -järjestely ja varsinainen remontti onnistuivat hyvin (arvosana 4,4 asteikolla 1-5).

 

 

 

KOASSI-lehti

Valitse julkaisun artikkeli liu'uttamalla painiketta.