Asukaskysely 2017
Talojen sijainti, vuokrataso ja palvelut ovat parasta Koasilla. Moitteita tuli  asuntojen muovimatoista ja pyöräparkeista.

Äskettäin valmistuneen asukaskyselyn mukaan hyvää Koasilla on muun muassa kohtuullinen vuokra, talon sijainti, toimiva pesutupa sekä hyvät huolto- ja toimistopalvelut.

Heikoimmat asumista koskevat arvosanat tulivat yhteisistä tiloista ja pyöräsäilytyksestä (arvosana 3,5 asteikolla 1-5.)
Huoneiden kalustus sai yhteisarvosanan 2,3 asteikolla 1-3. Äänieristyksestä annettiin arvosana 2. Huolto ja siivous saivat hieman korkeammat arviot, 2,6 asteikolla 1-3.
Vastaajien mielestä huoneessa tärkeintä ovat jääkaappipakastin ja sälekaihtimet, heikointa muovimatot.


Toimiston asiakaspalvelu ja huolto saivat arvosanaksi yli 4 asteikolla 1-5. Kiitosta tuli muun muassa booking-varausjärjestelmästä ja nopeasta reagoinnista sähköposteihin. Toimiston aukioloajat mietityttivät, mutta toisaalta tarvetta asioinnille paikan päällä tuumattiin olevan harvoin. Paperisen Koassi-lehden ei katsottu olevan tarpeen (2,9).
 
Parhaiten Koasin viestintä tavoittaa asukkaat sähköpostiviesteillä (89 prosenttia). Sen jälkeen Koas booking -viestillä ja tekstiviestillä. Koas booking -applikaatio on käytössä lähes puolella vastaajista.


Asukastoimikunta on valtaosalle vastaajista tuttu, mutta vain 24 prosenttia oli käynyt yhteisissä tapahtumissa. Asukastoimikuntien kanssa jatketaan kuntosalien kehittämistä.

Asunnon kokonaisarvio oli 4,2 asteikolla 1-5. Koas sai arvosanan 4,4.
98 prosenttia vastaajista suosittelisi Koasia ystävilleen.


Vastaajien kesken arvottiin kolme lahjakortti. Onnetar suosi Nea Mannista, Katri Saariahoa ja Park Jiwoota. Onnea onnea!


Kyselyn avoimia vastauksia:

”Kiitos ihanasta asunnosta, jossa olen viihtynyt!:)

”Mielestäni Koasin toimintaa kuvaa hyvin, se, miten siellä toimitaan epätavallisissa/hankalissa tilanteissa, ja tämä toiminta on loistavaa.

"Koas booking -applikaatio on hyvä!"

"Sähköpostiin vastataan nopeasti :)

"Hyvää asiakaspalvelua ollut ainakin tähän asti. Ainut haitta on se, että kun olisi ollut jotain jota olisin vain nopeasti käynyt kysymässä, niin toimisto on aina kiinni."

"I faced some problems in terms of alarm system or key issues, and it was great that both times KOAS servicemen helped me very fast with no inconvenience."

"Netin saaminen on ainoa, joka on ollut vaikeaa ja monimutkaista, muuten kaikki on hyvin!"

"Auvilankujalla muuten asiat toimivat ok, mutta pyörävarastojen tilat ovat jopa surkeat."

"Huoltosilta hoitaa hommansa nopeasti ja huoltomiehet ovat olleet ystävällisiä."

"Kiva, kun siivoojat moikkailevat ja ovat iloisia! Terveisiä heille :)

"Jääkaapin takaa ei oltu siivottu ilmeisesti ikinä. Hoidin homman... mutta traumat jäi."

"Asunnossa oli ollut ennen minua isojalka/lumimies/joku vastaava, sillä pesuhuoneen IV-kanava oli aivan tukossa karvoista."  

KOASSI-lehti

Valitse julkaisun artikkeli liu'uttamalla painiketta.