Hae Etelä-Kekkolan täysin uusittuihin perheasuntoihin

A- ja B-talot valmistuvat syyskuun alkuun mennessä. Loput kolme taloa saneerataan uuden veroisiksi vuoden loppuun mennessä. 


Etelä-Kekkolan A- ja B-talojen peruskorjaus valmistuu muuttovalmiiksi syyskuun alkuun mennessä. Asunnot uusitaan täysin. Lattiassa on laminaattia ja ikkunoissa sälekaihtimet.
Asuntoihin voi hakea jo tämän kevään aikana. Hakemuksen voi täyttää heti, kun uudet asunnot näkyvät Koasin nettisivuilta, viimeistään toukokuun alkuun mennessä.

A- ja B-taloihin tulee 32 asuntoa. Valtaosa asunnoista on 49-51-neliöisiä. Yksi asunnoista on yksiö, muut pariskunnille sopivia perheasuntoja. Yksi kaksioista on saunallinen. Keskivuokra sisältäen kaikki kulut; veden, sähkön, tietoverkon ja pesulan käytön on 12,30 € /m2/kk.

Joulukuun loppuun mennessä valmistuu viereisen kolmen talon täydellinen peruskorjaus. Niihin valmistuu yhteensä 46 asuntoa, joista pääosa on perhekaksioita. Asunnoista on yksiöitä yhdeksän ja kaksi saunallista kaksiota. 

Etelä-Kekkola sijaitsee Kuokkalassa. Alue rajoittuu vanhaan asuntomessualueeseen ja on tunnettu vihreydestään. Esimerkiksi Pellonreunan kolmen talon pihapiiri on vehreän suojaisa ja kodinomainen. 

Etelä-Kekkolasta pääsee nopeasti pyörällä Ylistönrinteen ja Mattilanniemen kampusalueille. Kuokkalan sillan toisella puolen on myös Lutakon ammattikorkeakoulun kampus. 

Uuden kehäväylän ansiosta keskustaan hurauttaa nopeasti autolla. 

Siwa jatkaa A-talon alakerrassa remontin jälkeenkin. Kuokkalan ostoskeskus sijaitsee kilometrin päässä, ja Kuokkalan Graniitin urheiluhalli on kulman takana.  

KOASSI-lehti

Valitse julkaisun artikkeli liu'uttamalla painiketta.