Gallup: Mainitse muutama asia, mikä saa nauttimaan syksystä

Nina Leskelä, verkko.jpg

Syksy on lempivuodenaikani. Tykkään ruskan väreistä, ja ilma tuntuu erityisen raikkaalta. Pidän myös halloween-ajan tunnelmasta. Syksyyn liittyy vahvoja, miellyttäviä tunteita. Ehkä se johtuu siitä, että syntymäpäiväni on syksyllä.
Nina LeskeläEetu Markkanen, verkko.jpg

Hyvä asia syksyssä on se, että voi pukeutua monipuolisemmin kuin kesällä eli ei tarvitse käyttää pelkästään t-paitaa ja farkkuja. Myös ruskan värit luonnossa ovat kauniit sekä sumu ja kuuran peitossa oleva maa.  Pidän kuitenkin enemmän kesästä kuin syksystä.
Eetu MarkkanenSofia Kyllönen, verkko.jpg

En juurikaan nauti syksystä. Ehkä parasta on just opiskelujen alkaminen. On mukava palata tietynlaiseen rytmiin loman jälkeen.
Sofia KyllönenElias Kaskela, verkko.jpg

En erityisesti tykkää syksystä. Hyvää syksyssä on ainakin opiskelujen alkaminen. Kesän jälkeen on myös mukavaa, kun on pimeämpää ja ilma on raikkaampi kuin kesällä.
Elias KaskelaErika Miettinen, verkko.jpg

Ei ole ötököitä eikä liian kuumaa. Iltaisin on tunnelmallista katsella katuvaloja tai polttaa kynttilöitä. Syksyllä asiat järjestyvät sujuvasti, sillä ihmiset eivät ole lomalla. Syksyisin alkavat myös harrastuskurssit. Viimeisin ilonaiheeni oli, kun lähdin iltalenkille pimeässä eikä kukaan nähnyt, että juoksutrikooni olivat rikki.
Erika Miettinen

 

KOASSI-lehti

Valitse julkaisun artikkeli liu'uttamalla painiketta.