Mitä kuuluu Koas Koppariin?

Koas Koppari -kohde sijaitsee pesäpalloaiheisesta nimestäänkin päätellen Kuokkalan keskustassa. Kopparin talo on rakennettu 1991 ja on nyt saavuttanut perusparannusiän. Koska asuntojen kysyntä on erilainen kuin kolmekymmentä vuotta sitten, Polttolinja 10 päivitetään vastaamaan nykyisiä asumistarpeita. Talon peruskorjauksessa asunnot muuntautuvatkin nykyaikaisiksi yksiöiksi ja kaksioiksi. Koasilla tosiaan huolletaan ja ylläpidetään iäkkäämpiäkin kohteita sekä rakennetaan uusia opiskelija-asuntoja Jyväskylään.


Koppari-pohjakuva.png

 

Kopparin kohteeseen tulee peruskorjauksen myötä erilaisia yksiöitä ja muutamia kaksioita. Osa asunnoista tulee olemaan mielenkiintoisia ja hauskan muotoisia pohjaratkaisultaan. Suunnittelutyö käy tetriksestä kun vanhojen soluasuntojen pohjiin pyritään muokkaamaan optimaalinen määrä uusia Koas-koteja.

Peruskorjaus on mittava remontti, eikä sen keskellä ikävä kyllä pysty asumaan. Tästä syystä kaikki Koas Kopparin vuokrasopimukset päättyvät vuoden loppuun. Myös Koas Kino tulee olemaan pois käytöstä koko remontin eli vuoden 2021 ajan. Katso alta ideakuvat Kinon uudesta ilmeestä!


Vaikka Kopparista on muutettava, voivat asukkaat muuttaa johonkin toiseen Koasin kohteeseen. Tarjoamme opiskelujaan yhä jatkaville uuden Koas-asunnon. Tätä varten Kopparin asukkaita on pyydetty tekemään Koasille uusi hakemus, jolla ilmoittaa omat preferenssinsä seuraavaksi Koas-kodiksi.


Koppari-kerhotila-uusi-ilme.png


Koska asunnot tulevat olemaan pääosin yksiöitä, on kiva, että talossa on "toinen huone" muille aktiviteeteille kuten leffojen katselulle. Koas Kinon uuteen ilmeeseen kuuluu tummia sävyjä ja tunnelmaa!

 

Koppari-kerhotila-uusi-ilme2.png

 

Yhteistilassa tulee olemaan myös opiskelutilaa ja mahdollisuus hengailulle. Nämä moodboard-kuvat antavat suuntaa tämänhetkisistä suunnitelmista. Mitä pidit? Pysy kuulolla Kopparin vaiheista vuoden 2021 aikana seuraamalla Koasia somessa @koasjyvaskyla ja @koas.fb!

 

KOASSI-lehti

Valitse julkaisun artikkeli liu'uttamalla painiketta.